Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Studenten Arcus College ontwerpen campagne

Baner

De opdracht voor studenten van het Arcus College (afdeling Mediavormgeving & Signmaker) was niet eenvoudig. “Ontwerp een nieuwe reclamecampagne voor Jonge brein onderzoekfonds Limburg, waarbij ernstige psychiatrische aandoeningen bespreekbaar gemaakt kunnen worden bij jongeren EN mensen zien dat hun donatie voor onderzoek nodig is”.

Banner

Banner

Met een dergelijke campagne doorbreek je eigenlijk twee taboes. Want helaas spreken zeker jongeren niet gemakkelijk over psychiatrische problemen die ze zelf hebben of meemaken in hun familie- of vriendenkring. Dat is jammer, want als je even doorvraagt dan blijkt dat iedereen wel iemand kent die ermee te maken heeft (gehad). Geld vragen is nog zo’n taboe. We weten dat medisch wetenschappelijk onderzoek nodig is om oplossingen te zoeken om ziekten te kunnen voorkomen, behandelen of genezen. We weten ook dat dit onderzoek ontzettend kostbaar is. Maar geld ervoor vragen blijft moeilijk.

In relatief korte tijd hebben de studenten zich ingelezen in de wereld van de psychiatrie. Voor velen onbekend terrein. En ze hebben hun bevindingen vertaald naar nieuwe frisse concepten*. De komende tijd zullen we zeker met één of meerdere campagnes aan de slag gaan.

Banner

Banner

Wij willen de studenten en leerkrachten van het Arcus College (afdeling Mediavormgeving & Signmaker) bedanken voor hun creatieve en kwalitatief hoogstaand werk. Bijzonder dat jullie in een korte tijd in een moeilijk onderwerp zijn gedoken. Het resultaat is voor ons zeer bruikbaar! Wilt u meer weten over de opleiding Mediavormgeving & Signmaker van het Arcus College? Kijk dan op www.arcuscollege.nl/opleidingen/mediavormgeving.

 

Let op: De illustraties bij dit bericht zijn zgn. eerste concepten voor een campagne. Ze geven een idee van de mogelijkheden en zullen t.z.t. uiteraard hun definitieve invulling krijgen. De inhoud en evt. gepresenteerde SMS-nummers zijn nog niet operationeel. Zonder voorafgaande toestemming van Jonge brein onderzoekfonds Limburg is het niet toegestaan illustraties uit dit bericht openbaar te maken of te verveelvoudigen.
Sluit de enquête