Nalaten aan een goed doel

Steun ons straks
Brochure Health Foundation Limburg

Wilt u ook in de toekomst bijdragen aan onderzoek naar psychiatrische aandoeningen in Limburg? Hiervoor kunt u Jonge brein onderzoekfonds Limburg opnemen in uw testament. Een testament laat u opmaken bij een notaris. Hiermee bepaalt u zelf wat er met uw erfenis gebeurt. In uw testament kunt u kiezen uit twee vormen: een legaat of een erfstelling. Elke nalatenschap in geld en goederen is welkom.

Legaat
U kunt een vast bedrag of een bepaald goed (huis, grond) nalaten.

Erfstelling
Een deel (percentage) van uw nalatenschap is bestemd voor het goede doel. Wanneer u nalaat aan Jonge brein onderzoekfonds Limburg komt uw nalatenschap (legaat of erfstelling) volledig ten goede aan dit doel. Als ANBI-instelling zijn wij vrijgesteld van successierechten. Voor een juiste afwikkeling bij de notaris is het van belang de officiële tenaamstelling van het fonds op te laten nemen: Jonge brein onderzoekfonds Limburg is statutair gevestigd in Maastricht. Het nummer van Kamer van Koophandelnummer is: 41077893.

Nalatenschap brochure
Wij hebben een speciale folder gemaakt waarin wij informatie geven over de mogelijkheden om na te laten aan Jonge brein onderzoekfonds Limburg. Download deze brochure hier.

Wij informeren u graag vrijblijvend over nalaten aan Jonge brein onderzoekfonds Limburg. Neem hiervoor contact op met Yoke Kerkhofs M: 06 50739831. E: y.kerkhofs@hfl.nl. Of informeer bij uw notaris.

 

Sluit de enquête