Donateur worden
Al vanaf € 6, - per maand steunt u structureel Jonge brein onderzoekfonds Limburg. U draagt daarmee een waardevol steentje bij aan onderzoek naar psychiatrische aandoeningen en met name psychose. U blijft goed op de hoogte via onze digitale en papieren nieuwsbrief. Daarnaast wordt u als eerste uitgenodigd voor onze evenementen. Download de donateurskaart hier. Vul deze kaart in, doe hem in een envelop en stuur hem gewoon zonder postzegel op de post naar: Jonge brein onderzoekfonds Limburg. Postadres: antwoordnummer 1105, 6200 VB Maastricht.

Wat betekent dit voor u?

  • Het rekeningnummer van Jonge brein onderzoekfonds Limburg is NL11 INGB 0657526835;
  • Iedere machtiging krijgt een uniek nummer, de zogenaamde mandaatID. Deze kunt u terugvinden op uw afschrift;
  • Het incassomoment blijft ongewijzigd (rondom de 15e van de maand);
  • Wij versturen binnen twee weken nadat u donateur bent geworden een bevestigingsbrief. In deze brief staan de gegevens van de door u verstrekte machtiging inclusief het incassantID en het mandaatID.

Heeft u binnenkort een feestje?
Hebt u binnenkort een feest of een andere bijzondere gelegenheid? Steeds meer mensen overwegen om geen cadeaus te vragen maar donaties voor een goed doel. Een prachtig idee! Wij kunnen u hierbij ondersteunen d.m.v. een giftbox. Neem hiervoor contact op met Yoke Kerkhofs, mobile 06 50739831, of stuur een e-mail naar y.kerkhofs@hfl.nl. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw initiatief!

Periodiek schenken

Een periodieke schenking houdt in dat u Jonge brein onderzoekfonds voor een langere periode steunt, bijvoorbeeld door een vast bedrag per maand of per jaar. Dit soort schenkingen kan per onderhandse akte als alternatief voor de notariële akte. Download het formulier periodiek schenken hier

Groot belastingvoordeel 

Bij dergelijke periodieke schenkingen geldt een groot belastingvoordeel. Wanneer u het fonds voor een periode van minimaal vijf jaar met een vast jaarbedrag steunt en dit laat vastleggen in een onderhandse akte of notariële akte, dan zijn deze jaarbedragen volledig voor de inkomstenbelasting aftrekbaar. Er is ook geen sprake van een bepaalde drempel. Kortom periodiek schenken via een onderhandse akte of notariële akte betekent dat u meer geeft voor hetzelfde geld. Wij regelen het gemakkelijk voor u. 

Wilt u graag meer informatie, neem dan contact met ons op via het volgende nummer: 06 50739831

 

Sluit de enquête