Steun

Waarom steunen?

Veel meer mensen dan we denken krijgen te maken met psychische klachten, hersenletsel of een neurologische aandoening. Het gaat vaak om jonge mensen die in de bloei van hun leven afhankelijk worden van zorg. Ze maken hun studie niet af, kunnen niet werken, verliezen hun vrienden en hebben het lastig om een relatie aan te gaan. Psychiatrische ziekten hebben een enorme maatschappelijke impact. Dit maakt medisch wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe behandelmethoden onmisbaar.

Wat kunt u doen?

Alles kan en alles heeft zin! Uw geld blijft in Limburg en gaat naar een tastbaar onderzoek.

Meer weten? Neem contact met ons op via het volgende nummer 06 50739831. Wij helpen u graag om samen met u te bekijken wat voor manier van steunen bij u past.

"Ieders eigen toonhoogte. Is dat niet juist hoe we de psychiatrie zouden kunnen zien? Iedereen is in de basis hetzelfde, alleen is de één gevoeliger voor bepaalde psychische klachten. Daarmee is iemand niet anders; het is gewoon iemands persoonlijke variatie. Ieder mens heeft zijn eigen klankkleur. Ik vind het zo jammer dat mensen met psychische problemen vandaag de dag in hokjes worden gestopt."

Gé Reinders, ambassadeur Jonge brein onderzoekfonds Limburg

Sluit de enquête