Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

PsyMate therapie

 De PsyMate™ is een coachinginstrument om mensen met een psychiatrische aandoening weer controle te geven over hun eigen leven. Via een app, die eenvoudig op een telefoon kan worden geïnstalleerd, kunnen mensen hun psychische gesteldheid in kaart brengen in relatie tot het leven van alledag. De app genereert vervolgens gedetailleerde feedback die niet alleen diagnostische informatie verschaft aan hulpverleners, maar ook direct therapeutische effecten kan bewerkstelligen. Patiënten krijgen namelijk zelf inzicht in hoe ze psychisch functioneren en hoe ze hun negatieve patronen kunnen veranderen.
K
  Empowerment voor patiënten in de psychiatrie Het medisch wetenschappelijk onderzoek bij de ontwikkeling van de PsyMate™ richt zich op:
  • Het vergroten van zelfredzaamheid van patiënten in het omgaan met hun aandoening.
  • Het verbeteren van de diagnostische informatie voor patiënten en behandelaars.
 Voor een korte video over de PsyMate™ klikt u hier. Meer details over dit onderzoek kunt u lezen in onderstaande projectflyer.

 

Een boeiende presentatie over dit onderzoek voor uw publiek behoort zeker tot de mogelijkheden. Daarmee steunt u direct het onderzoek van de vakgroep Psychiatrie!

  
Sluit de enquête