Kom in actie

Steun Jonge brein onderzoekfonds Limburg door zelf in actie te komen!

U kunt het zo gek niet bedenken of er is een actie aan te verbinden. Kook met uw vrienden voor al uw relaties en maak er een benefietdiner van, organiseer een fancy fair of regel een sponsorloop of fietstocht. En er zijn nog veel meer ideeën te bedenken. Wij ondersteunen u graag bij uw actie. Neem contact op met Paula Snijders, (043) 4077 361 of 06 50739831. Of stuur een e-mail naar p.snijders@hfl.nl.

Bart Rutten

Prof. Bart Rutten nam met een aantal vrienden deel aan 'VenloStormt' om zo geld op te halen voor het project 'Veerkracht' van Maastricht University. Bart: "VenloStormt draait om het overwinnen van jezelf en de uitdagende hindernissen. Alleen of met je vrienden. Ploeteren door aarde, modder en water. Kameraadschap en plezier en het halen van de finish staan bij VenloStormt centraal."

Luc Vercauteren

Luc Vercauteren: "Mijn motivatie is heel eenvoudig: ik heb er ontzettend veel zin in en koppel mijn fietstocht koppelen aan het project PsychoseNet. Ikzelf heb ervaring met psychische klachten en ken het belang van onderzoek naar preventie en de juiste behandeling. Ik hoop op deze manier het taboe rondom psychische aandoeningen onder de aandacht te brengen en via een sponsoractie geld te werven voor meer onderzoek.”

Huub Stapel

"Mensen met psychische problemen hebben niet alleen last van hun ziekte, maar ook van de vooroordelen en het etiket dat ze opgeplakt krijgen. Dat laatste kunnen wij zelf veranderen! Laten we samen psychiatrische aandoeningen bespreekbaar maken en vooroordelen wegnemen.”

Huub Stapel

Sluit de enquête