22 januari 2018

Stem op @ease van Jonge brein onderzoekfonds Limburg

De ING heeft Jonge brein onderzoekfonds Limburg met het project @ease genomineerd voor de prijs Help Nederland vooruit! Stemmen jullie ook? Het project met de meeste stemmen krijgt € 5.000,-. Stemmen kan t/m zaterdag 10 februari 2018 en kan via https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/jonge-brein-onderzoekfonds-limburg
Heel veel dank alvast!

Wat is @ease?

@ease is een laagdrempelig inloophuis voor jongeren tussen 12 en 25 jaar die behoefte hebben aan een luisterend oor. Liefdesverdriet, ouders die gaan scheiden, pesten in de klas, eetgedrag, verslaving of somberheid…hoe groot of klein de problemen ook zijn; je kunt er bij @ease over praten. Zo vaak als je wilt. Bij @ease kun je gewoon binnenlopen zonder afspraak. Alleen, met een vriend of met je ouders: dat bepaalt de jongere zelf! Alle gesprekken bij @ease zijn vertrouwelijk en gratis. 

Op woensdag 14 maart 2018 is de officiele opening van de 1e @ease locatie in Nederland en wel in hartje centrum van Maastricht. We hebben nog hard geld nodig voor de inrichting van het pand. Denk aan meubels, verf, kwasten en behang.

Help je ons mee en stem je ook? Het aantal stemmen bepaalt namelijk de hoogte van de prijs. Je kunt maximaal € 5.000,- krijgen. Stemmen kan tot en met zaterdag 10 februari 2018 en kan via: https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/jonge-brein-onderzoekfonds-limburg

Heel veel dank alvast. En natuurlijk mag je dit bericht ook delen op sociale media of mailen naar familie, vrienden en kennissen. Graag zelfs!