Interview prof. Bart Rutten over de mentale gezondheid van zorgmedewerkers tijdens corona

Helder interview bij L1 Avondgasten met psychiater prof. Bart Rutten van het Maastricht UMC+ over de geestelijke gezondheid van medewerkers in ziekenhuizen tijdens de corona crisis. Een aanzienlijk aandeel van hulpverleners heeft op dit moment te kampen met symptomen van stress, slapeloosheid, angstvallen en burn-out. Bart Rutten geeft een aantal tips.

Geef om de zorgmedewerkers die zich met man en macht inzetten voor corona patiënten. Een aanzienlijk aandeel van hulpverleners heeft op dit moment te kampen met symptomen van stress, slapeloosheid, angstvallen en burn-out. Met de opbrengst van je donatie steun je onderzoek naar de effecten van de Covid-crisis op hun mentale gezondheid en de manier waarop ze zelf op basis van zelfregie hun mentale fitheid kunnen verbeteren.

Steun daarom onze helden aan het front. Een donatie kunt u overmaken naar het rekeningnummer van Jonge brein onderzoekfonds Limburg: NL 11 INGB 0657526835 o.v.v. Veerkracht. Zo investeren we samen direct in de kracht voor de toekomst!

 

 

Sluit de enquête