Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Agenda

Psychose café in Roermond

Donderdag 31 oktober 2019

Gastspreker is Simone Verhagen van de Universiteit van Maastricht. Simone is werkzaam op de afdeling Psychiatrie en Neuropsychologie van de Universiteit Maastricht. Haar onderzoek is gericht op het verder implementeren van de PsyMate in de klinische praktijk. PsyMate is een app om je gedachten, gevoelens en gedrag in kaart te brengen. Uit onderzoek blijkt dat dat helpt om grip te krijgen op bepaalde lichamelijke en psychische klachten. Daardoor voel je je beter! PsyMate geeft gedurende een bepaalde periode 10 x per dag een seintje met het verzoek een aantal vragen in te vullen over hoe het op dat moment met je gaat. Waar ben je? Wat doe je? Hoe voel je je? Die gegevens worden verwerkt in heldere grafieken en schema’s. Na verloop van tijd kun je activiteiten en gevoelens met elkaar in verband brengen. Dan wordt bijvoorbeeld zichtbaar op welke momenten je je beter of slechter voelt. En hoe je daar zelf in kunt sturen.  

Locatie: De Graasj, Knevelsgraafstraat 21, 6041 GP Roermond
Parkeren: De Graasj beschikt over een eigen parkeerterrein.
Start: 19.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur. Einde rond 21.30 uur.
Aanmelden: aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn in verband met de organisatie en  kan via: psychosecaferoermond@gmail.com

Het psychose café is een initiatief van Ypsilon, cliënten en familie en MET ggz. Hieronder de flyer van Psychose café in Roermond op 31 oktober a.s.

Sluit de enquête