Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Agenda

Kom naar de Carnavals Roei Estafette op MWC in Maastricht

Zaterdag 15 februari 2020

Zaterdag 15 februari a.s. is de Carnavals Estafette in het clubhuis van de Maastrichtsche Watersport Club (MWC). Iedereen kan meedoen en roeien voor jongeren in Limburg om geld in te zamelen voor @ease, een inloophuis voor jongeren waar ze anoniem en gratis terecht kunnen met hun problemen. Liefdesverdriet, eenzaamheid, ouders die scheiden, te veel gamen, studiestress, schulden, eetproblemen, somberheid… hoe groot of klein je probleem ook is, bij @ease kun je erover praten. Alles is bespreekbaar. En niks is raar.

De Carnavals Estafette start 15 februari om 11.11 uur en duurt 11 uur en 11 minuten. De wedstrijd eindigt dus om 22.22 uur. Hierna volgt meteen de prijsuitreiking. Het team dat de meeste kilometers heeft geroeid in 11 uur en 11 minuten, is de winnaar en ontvangt de fraaie 11e van de 11e Bokaal. Roeien is gezond. Het is goed voor zowel je lichaam als je hersenen! Schrijf je daarom in met familie, vrienden, kennissen, collega’s en roei mee om @ease te steunen! Het wordt een supergezellige dag met allerlei optredens van carnavalsbandjes en dj’s.

Inschrijven kan via een mail naar p.snijders@hfl.nl. Bellen kan natuurlijk ook. Het nummer is 06 5073 9831. Deelname aan de Carnavals Roei Estafette is € 20, - per persoon. Dit bedrag is inclusief ontvangst met koffie, thee en vlaai, lunch. 

 

Sluit de enquête