Kom in actie

Steun Jonge brein onderzoekfonds Limburg ook door zelf in actie te komen! U kunt het zo gek niet bedenken of er is een actie aan te verbinden. Kook met uw vrienden voor al uw relaties en maak er een benefietdiner van, organiseer een fancy fair of regel een sponsorloop of fietstocht. En er zijn nog veel meer ideeën te bedenken. Wij ondersteunen u graag bij uw actie. Neem contact op met Paula Snijders, (043) 4077 361 of stuur een e-mail naar p.snijders@hfl.nl.

"Als medewerker van Jonge brein onderzoekfonds Limburg mocht ik een cheque in ontvangst nemen n.a.v. de Autopoetsdag van Mondriaan Maastricht. Auto's poetsen voor het goede doel: hartstikke leuk om een middag de handen uit de mouwen te steken! Dank aan alle vrijwilligers en aan Mondriaan Maastricht voor hun medewerking en hulp."

Christoffel Gorgels 

 

“Mijn motivatie is heel eenvoudig: ik heb er ontzettend veel zin in en koppel mijn fietstocht koppelen aan het project PsychoseNet. Ikzelf heb ervaring met psychische klachten en ken het belang van onderzoek naar preventie en de juiste behandeling. Ik hoop op deze manier het taboe rondom psychische aandoeningen onder de aandacht te brengen en via een sponsoractie geld te werven voor meer onderzoek.”

Luc Vercauteren

 

"Mensen met psychische problemen hebben niet alleen last van hun ziekte, maar ook van de vooroordelen en het etiket dat ze opgeplakt krijgen. Dat laatste kunnen wij zelf veranderen! Laten we samen psychiatrische aandoeningen bespreekbaar maken en vooroordelen wegnemen.”

Huub Stapel