Steun

Doneren

Donateur worden 

Al vanaf € 6, - per maand steunt u structureel Jonge brein onderzoekfonds Limburg

U draagt daarmee een waardevol steentje bij aan onderzoek naar psychiatrische aandoeningen en met name psychose.

U blijft goed op de hoogte met onze nieuwsbrief. 

U bent van harte welkom op evenementen, zoals Jonge Brein College op dinsdag 3 oktober a.s. vanaf 19.30 uur welkom in de Muziekgieterij, Boschstraat 7 in Maastricht.

Download de donateurskaart hier. Vul deze kaart in, doe hem in een envelop en stuur hem gewoon zonder postzegel op de post naar Jonge brein onderzoekfonds Limburg. Postadres: antwoordnummer 1105, 6200 VB Maastricht.

Bijzondere gelegenheden

Hebt u binnenkort een feest of een andere bijzondere gelegenheid? Steeds meer mensen overwegen om geen cadeaus te vragen maar donaties voor een goed doel. Een prachtig idee! Neem hiervoor contact op met Paula Snijders, tel. (043) 4077 361. Of stuur een e-mail naar p.snijders@hfl.nl.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw initiatief!

Periodiek schenken

Een periodieke schenking houdt in dat u Jonge brein onderzoekfonds voor een langere periode steunt, bijvoorbeeld door een vast bedrag per maand of per jaar. Dit soort schenkingen kan per onderhandse akte als alternatief voor de notariële akte.

Groot belastingvoordeel
Bij dergelijke periodieke schenkingen geldt een groot belastingvoordeel. Wanneer u het fonds voor een periode van minimaal vijf jaar met een vast jaarbedrag steunt en dit laat vastleggen in een onderhandse akte of notariële akte, dan zijn deze jaarbedragen volledig voor de inkomstenbelasting aftrekbaar. Er is ook geen sprake van een bepaalde drempel. Kortom periodiek schenken via een onderhandse akte of notariële akte betekent dat u meer geeft voor hetzelfde geld. Wij regelen het gemakkelijk voor u, neem contact met ons op via telefoonnummer (043) 4077 361.

Download het formulier periodiek schenken hier.